Rólunk

…kicsit másként.

Elég sokáig tartott, mire sikerült megfogalmaznom magamban, mit is szeretnék igazán itt megosztani másokkal. Aki a megszokott: ez és ez vagyok (vagyunk), több mint rengeteg éve foglalkozok az ipari alpinizmussal, számunkra hitvallás a minőség stb…. típusú szövegre számít, annak rossz hírem van, ilyet itt nem találni. Akik valami valóságosabbat szeretnének megtudni rólunk, azok nyugodt szívvel olvassák tovább. Próbáltam röviden fogalmazni.

Általában (ez sem szentírás persze) azok, akik ipari alpinizmussal kezdenek foglalkozni, valamilyen módon már korábban kapcsolatba kerültek a kötél használatával, a magassággal, vagy az ereszkedéssel. Vannak, akik barlangásznak és sokan sziklát másznak. Mi az utóbbiak közé tartozunk.

Amikor az ember valamiért megcsömörlött, attól, amit addig csinált, változtatni akar, olyat ami közelebb áll a hobbijához és az életéhez, új kihívást keres és nem utolsó sorban a saját útját akarja járni, akkor érthető módon belevág valami vállalkozásba. Mi az alpintechnikát választottuk. Persze nem csak kedvenc sportunk miatt, hanem többen már korábban is ezzel keresték a kenyerüket, csak nem saját vállalkozásban.

Biztosan vannak nálunk szakképzett és nagyobb gyakorlattal rendelkező emberek és cégek, de ez így van rendjén. Megteszünk mindent, hogy egy adott problémát orvosoljunk, és megtaláljuk a mindenki számára elfogadható megoldást, a legjobb tudásunkhoz mérten.

Szeretjük azokat a munkákat, ahol nem mennyiséget kell csinálni, hanem valamit meg kell oldani. Felmegyünk (vagy le), néha félünk is, amire talán szükség is van, ahhoz, hogy az ember minél kevesebbszer hibázzon.

Ha már szóba jött a hiba, erről is essen néhány gondolat. Szokták mondani, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. Közhely, de milyen igaz. Velünk is előfordult és fog is. Törekszünk rá, hogy minél ritkábban forduljon elő, és ha már megtörtént, akkor minél gyorsabban és rendesen kijavítsuk, mert ki akarja, hogy a telefonja olyan számokkal legyen tele, amit nem mer felvenni. Mennyivel jobb érzés elmenni egy olyan hely előtt, amit mi építettünk, mostunk, csinosítottunk stb. és utána elégedettek voltak velünk.

Ennyi bőven elég is, talán még egy gondolat. Ha ez a kis vállalkozás a fentieken kívül még biztos megélhetést ad a családunknak és szeretteinknek, akkor érdemes volt belevágni!

Budapest, 2011. január 30.

Turkevei-Nagy József
VERTICAL SERVICE KFT

1171 Budapest Tiszanána u. 61.
Adószám: 2766052-2-42
Cgjsz.: 01-09-942617
Tel.: 061 258 4677, 0630 406 0161
email: info@verticalservice.hu

 
 
Generali
Cégünk Biztosítója a Generali Biztosító
Kötvényszám: 95595001258744600